Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Informatieavond Graphic Design Deeltijd

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van leren en groeien! Ben jij werkzaam in de creatieve sector? Wil je jezelf blijven uitdagen en je vaardigheden nóg verder ontwikkelen? Onze vierjarige deeltijdopleiding Graphic Design leidt je op tot een conceptueel ontwerper die relevant en authentiek werk maakt voor opdrachtgevers en/of publiek.

ArtEZ Rhijnvis Feithlaan 50 Zwolle, Centrale hal

Wil je meer weten? Bezoek dan informatieavond op 20 september. Je krijgt uitgebreide studie-informatie en uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Daarnaast krijg je een rondleiding zodat je een goed beeld krijgt van de Academie.

Wij gebruiken Eventbrite voor reserveringen.

Disciplines

Beeldende Kunst , Vormgeving