Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
-

Open Workshopdag Vooropleiding Dans Enschede

-
ArtEZ Conservatorium Van Essengaarde 10 Enschede, Het stedelijk lyceum Enschede, Tiemeister 20
Open Workshopdag Vooropleiding Dans Enschede

Workshopdag Vooropleiding Dans Enschede

Voor leerlingen groep 6 t/m 8 basisschool

Vind je dansen leuk en zou je hier misschien je beroep van willen maken? Weet je niet helemaal zeker wat de vooropleiding is en of de vooropleiding iets voor jou is? Kom dan naar de workshopdag op donderdag en vrijdag 26 en 27 januari! Doe mee met de lessen en maak zo kennis met de vooropleiding! 

Op deze dag maak je kennis met de oriëntatie fase van de Vooropleiding Dans in Enschede. De lessen klassieke dans en moderne dans worden gegeven door docenten van de opleiding, met als afsluiting een presentatie door leerlingen van ArtEZ Vooropleiding Dans.

De workshopdag is gratis toegankelijk maar aanmelden is vereist. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Disciplines

Dans