Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Work it, Make it, let me guide you after ArtEZ

Het ArtEZ Business Centre is voortdurend op zoek naar manieren om te ondernemen in een wereld die steeds veranderd. Dit doen we onder andere met praktische tips, artikelen en publicaties, die continu, relevant en met verschillende invalshoeken voor het voetlicht worden gebracht.

Foto: Stukk Design
Foto: Stukk Design

Work it, Make it, let me guide you after ArtEZ, is gemaakt in samenwerking met oud-studenten en volgt de chronologie van het eerste jaar na afstuderen.
Het bevat prikkelende verhalen over de rijkdom aan mogelijkheden, het zoeken naar een nieuw ritme, jezelf profileren, geld vragen voor je werk, voor niets werken, twijfel, in het diepe springen en netwerken, om maar enkele voorbeelden te noemen.

Foto: Stukk Design

We kunnen je niet leren hoe je moet leven als kunstenaar. Je kunt wel lezen hoe anderen het doen. Daarom besloten we om voor deze gids geen docenten aan het woord te laten, geen ‘kenners’, maar alleen pas afgestudeerden die worstelden met dezelfde problemen waar jij mee zou kunnen worstelen. Die oplossingen vonden, beslissingen namen die wel of niet goed uitpakten, het avontuur opzochten en in het diepe sprongen.

Foto: Stukk Design