Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Podcasts

In de trein, de bus, de auto, tijdens het hardlopen of in de sportschool, podcasts luisteren kan altijd en overal. Je verstand even op nul en je verdiepen in een onderwerp dat jij interessant vindt. Omdat er inmiddels miljoenen podcasts bestaan en het soms moeilijk is om de juiste te vinden, hebben wij een interessante selectie voor je gemaakt. Sit back, relax en geniet!

Uitgelicht

Op zoek naar podcasts met een artistieke twist, die jou tot de laatste minuut weet te boeien? Hieronder een selectie gemaakt door medewerkers en studenten van ArtEZ. Luisterplezier gegarandeerd!

Deze podcastserie 'Hoe ik kunstenaar blijf' helpt jou kunstenaar te blijven en zal je waar mogelijk helpen met het verstevigen van je beroepspraktijk. 
ArtEZ Business Centre (ABC) tipt de podcastserie 'Hoe ik kunstenaar blijf'. 

 

Onze podcasts

Podcasts over, door of voor ArtEZ studenten en medewerkers. Of het nou gaat over het studentenleven of over ondernemerschap, er komt een hoop moois uit de koker van onze medewerkers en studenten. Hieronder een selectie. 

 

Kunsteducatie

Een selectie van podcasts voor nieuwsgierige artisteducators en kunstliefhebbers, die zelfs tijdens het wachten op de bus geen genoeg kunnen krijgen van het vakgebied.

 

Creativiteit

Zit je klem in je creatieve proces? Dan kunnen deze podcasts goed van pas komen. Ontdek de creatieve processen van andere kunstenaars, muzikanten en andere creatievelingen.

 

Kunst en ideeën

Verken de raakvlakken tussen kunst en ideeën met deze podcasts over kunstgeschiedenis,- theorie en onderzoek. Wie weet helpen deze podcasts jou ook weer op ideeën!

 

Deze podcasts zijn zorgvuldig samengesteld door het Marketing en Communicatie-team van ArtEZ, in samenwerking met medewerkers en studenten van ArtEZ. Heb je vragen over hoe deze selectie tot stand is gekomen? Ook dan kun je een email sturen naar communicatie@artez.nl.