Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
Vooropleidingen Conservatorium Enschede
Menu Vooropleidingen Conservatorium Enschede

ArtEZ Connected

ArtEZ Connected

Doe de vooropleiding in Enschede en omstreken in samenwerking met je eigen (muziek)school.

Zit je in het (voor)eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs en heb je muzikaal talent? ArtEZ Connected Enschede is een samenwerkingsverband tussen het ArtEZ Conservatorium Enschede en diverse partners. Het biedt jou verschillende mogelijkheden om je optimaal voor te bereiden op een toelating voor een studie bij het ArtEZ Conservatorium in Enschede, Arnhem of Zwolle.

Je kunt bij ArtEZ Connected Enschede kiezen voor PopAcademie, MediaMusic, Docent Muziek en Muziektherapie.
 
Bij ArtEZ Connected Enschede volg je naast onderstaande opleidingen twee “Explore the Field” dagen (zaterdagen) bomvol met te gekke workshops, masterclasses en groepsopdrachten.

Foto: Yuri Keukens

1. Theorieles & Les op jouw instrument

Je volgt muziektheorieles en muziekles bij onze partner: Kaliber Kunstenschool, op een vestiging in Overijssel. Je krijgt hier wekelijks een theorieles en les op jouw instrument.

Voor info en aanmelden: connected@kaliberkunstenschool.nl

Voor leerlingen die niet in de buurt wonen en Popacademie of MediaMusic willen studeren is er een mogelijkheid om via een partnerschool in Nederland en Duitsland het ArtEZ Connected programma te volgen: 

2 Theorieles

In de regio bevinden zich verschillende Voortgezet Onderwijsscholen die partner zijn van het ArtEZ Conservatorium in EnschedeDe partnerschool biedt je een wekelijks theorieles, gegeven door de eigen muziekdocent en is te volgen bij:

Is jouw school geen partner-VO school? Dan kun je waarschijnlijk wel deelnemen aan het programma van een partner-VO school bij jou in de buurt.
Je kunt ArtEZ Connected ook volgen in Arnhem en Zwolle.

Meer info: cons.enschede@artez.nl