Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
Crossmedia Design
Menu Crossmedia Design

Docenten

Docenten

Docenten en gastdocenten 

We brengen je graag in aanraking met een breed palet aan mogelijkheden en visies op design en crossmediastrategie.
Het docententeam is daarom zeer divers. Zowel wat betreft het werkveld (fotografie, typografie, interactie, architectuur, illustratie, film, scenario enzovoort), als wat betreft de visie op het vak en op onderwijs. 
Alle docenten hebben een eigen beroepspraktijk en zijn een of twee dagen in de week op de academie. Daardoor is er een voortdurende wisselwerking met de praktijk.  

Bekijk hier van wie je les krijgt.

De academie in Enschede is een gemeenschap van ontwerpers, kunstenaars, vakmensen en studenten. De sfeer is open. Daardoor leer je niet alleen van elkaar binnen de opleiding Crossmedia Design, maar ook van de studenten en docenten van Fine Art en Moving Image 

Partners  

Voor exchanges en stages beschikken we over een groot netwerk van lokale bureaus tot gerenommeerde designbureaus zoals KesselsKramerFoam, Volkskrant magazine, Mediamatic, Flow magazine, NOS, Jung von Matt en Saatchi Saatchi. Voor sommige van onze alumni is hun stageplek na de opleiding hun werkplek geworden. 

Uit de netwerken van onze docenten komen regelmatig externe opdrachten voort. Onze studenten hebben bijvoorbeeld opdrachten gedaan voor de BNO, het Rijksmuseum en LowlandsBij projecten werken we soms samen met Saxion en met het Designlab van Universiteit Twente.