Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
BEAR Fine Art
Menu BEAR Fine Art

Na je studie

Na je studie

Na de studie BEAR Fine Art in Arnhem kun je onder andere aan de slag als beeldend kunstenaar, filmmaker, fotograaf, curator, organisator of (kunst)criticus. Je onderzoeksvaardigheden, zelforganiserend vermogen, creatieve inbreng en autonome denkkracht zijn ook waardevol in projecten waarbij je samenwerkt met bijvoorbeeld planologen, architecten of wetenschappers. Daarnaast kun je ervoor kiezen om verder te studeren aan een nationale of internationale masteropleiding.

Titel en diploma

Na succesvolle afronding van de studie BEAR Fine Art in Arnhem mag je de titel Bachelor of Arts (BA) voeren. Deze studie is in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO) te vinden onder code 39110. De formele opleidingsnaam, waaronder deze studie bekend is bij het CROHO, is Bachelor Autonome Beeldende Kunst. Deze CROHO-naam komt op je diploma te staan.

Big Yellow Rabbit, door oud-student Florentijn Hofman
Big Yellow Rabbit, door oud-student Fine Art (BEAR) Florentijn Hofman

Aan het werk

Het werkgebied van de beeldende kunst is groot en kent geen gebaande paden. Tijdens de opleiding maak je uitgebreid kennis met de vele mogelijkheden in het vakgebied en kies je binnen de (inter)nationale wereld van beeldende kunst je eigen richting. Inmiddels hebben vele generaties kunstenaars hun eigen weg naar een groter publiek gevonden. Veel van onze alumni vind je terug op prominente plekken in kunst en samenleving. Onder onze afstudeerders bevinden zich ook kunstdocenten, kunsthistorici, ontwerpers en een politica.

Dit zijn onze alumni

Doorstuderen?

Na de studie Base in Experiment, Art and Research kun je er ook voor kiezen om verder te studeren aan een nationale of internationale master volgen, zoals de master of Arts in Fine Art and Design.


 Fine Art (BEAR) alumnus Jeroen Eisinga

 
Foto van Fine Art (BEAR) alumnus Louise te Poele

Direct aanmelden

Weet je genoeg en wil je je aanmelden? Klik dan door naar Studielink.

Direct aanmelden bij Studielink