Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Open dag ArtEZ Zwolle

Studeren bij ArtEZ in Zwolle? Ontdek onze opleidingen en kom naar een van onze open dagen!

Meld je je aan voor de studiekeuze nieuwsbrief discover ArtEZ, dan houden we je op de hoogte van belangrijkse data voor open dagen en meeloopdagen en aanmelden en toelating, interessante en leuke info over ArtEZ, onze academies en opleidingen en bijvoorbeeld ook tips voor je toelating. Erg handig dus!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Open dag ArtEZ Zwolle

ArtEZ Conservatorium in Zwolle

Op de Open Dag van het Conservatorium in Zwolle kun je kennismaken met alle bachelor opleidingen. Proef de sfeer van ons mooie klooster en kom praten met studenten en docenten. We bieden een programma aan met informatierondes met hoofden, docenten en studenten. Daarnaast zijn er proeflessen, theorietoetsen, live optredens o.a. in de nieuwe studio en hoofdvaklessen. In onze concertzaal “Reulandzaal” starten we met een ODM-kooroptreden, gevolgd door klassieke muziek en we eindigen met optredens van de afdeling Jazz& Pop. Alvast sfeer proeven? Bekijk de impressievideo hieronder.

ArtEZ Academie voor Art & Design Zwolle

De open dag van de Academie voor Art & Design Zwolle is jouw kans om te ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn bij ArtEZ. Praat met docenten en studenten, bezoek de professionele werkstudio's, neem deel aan voorlichtingsrondes, bekijk studentenwerk, proef de sfeer en verzamel alle informatie die jij nodig hebt voor jouw toekomst! Naast de bacheloropleidingen zijn ook de vooropleidingen aanwezijg. Alvast sfeer proeven? Bekijk de impressievideo hieronder.

Artisteducator in Theater & Media

Ontdek de opleiding Artisteducator in Theater & Media (voorheen Docent Theater) tijdens de open dag. Alvast de sfeer proeven? Bekijk de impressievideo hieronder.