Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Onderwijsinnovatievoucher

Onderwijsinnovatievoucher

Met de Onderwijsinnovatievoucher van het ArtEZ Business Centre kun je je onderwijs rondom de beroepspraktijk ontwikkelen. Je kun met deze voucher innovaties binnen bestaande modules, projecten of vakken in het curriculum aanvullen met ondernemerschapsvaardigheden en tools. De voucher is een bedrag tot maximaal 8.000 euro voor een innovatie om ondernemerschapsonderwijs duurzaam in de opleiding te integreren.

Je kunt met de voucher bijvoorbeeld je beroepspraktijk als docent professionaliseren en verdiepen op het vlak van ondernemerschapsonderwijs. Of ondernemende competenties verankeren in het curriculum. Er is budget voor uren en reiskosten die je aan onderwijsinnovatie kunt besteden en inhoudelijke begeleiding vanuit het ABC.

Download hier de PDF voor meer informatie en met de criteria en voorwaarden.

Procedure en belangrijke data

Heb je behoefte aan meer informatie en/of wil je weten of jouw programma geschikt is neem dan contact op met Jessica de Jaeger.

Ook kun je je per mail inschrijven voor een van de onderstaande spreekuren waar je hulp kunt krijgen bij ideevorming/aanscherping van je idee.

Algemene info momenten via teams
  • Woensdag 7 februari van 10.00 -11.30 uur
  • Donderdag 29 februari van 12.30 -14.00 uur
Spreekuren ter aanscherping projectidee via teams
  • Dinsdag 12 maart van 15.00 -17.00 uur
  • Maandag 18 maart 9.00 -11.00 uur
Deadline indienen projectplan en definitieve aanvraag

De beoordelingscommissie bestaat uit Tamara Rookus (hoofd a.i. ArtEZ Business Centre), Jessica de Jaeger (adviseur en docent ondernemerschapsonderwijs) & Yvette Baggen (onderzoeker ondernemerschapsonderwijs Wageningen University & Research). We streven naar een verdeling van de beschikbare vouchers onder zo veel mogelijk opleidingen.

De onderwijsinnovatievouchers zijn een vervolg op de O2LAB innovatievouchers. Lees hier welke aanvragen toen een voucher ontvingen.