Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Celine Wessels

Illustration Design
Bachelor
Headerphoto (Celine Wessels)
Celine Wessels

Zwevers

In mijn beelden laat ik vaak een dubbele betekenis in terug komen. Mijn werk heeft dan ook een verbeeldend karakter. Het laat mijn associaties zien. Ik vind het heel fijn om in mijn verbeelding te duiken. Hierdoor hoef ik niet letterlijk mijn beleving van de wereld om mij heen te laten zien.

In mijn beeld vertel ik op subtiele wijze hou ik mij verhoud tot de wereld. Aspecten die mij in de echte wereld in de greep houden, of waar ik maar moeilijk grip op kan krijgen. Ik maak ze tot voorstellingen met een overdrijving. Vaak met humor of een zodanige mate van onwerkelijkheid waardoor ik met andere ogen naar de wereld kan kijken.

Verschillende onderwerpen laat ik terugkomen. Welke mij op dit moment bezighouden. Een veranderende wereld met weinig structuur, de tijd waar ik maar geen grip op kan krijgen, of de biologische klok die verstoord raakt van de mensen door chemische toedoen op het fruit. Mijn belevingen met deze onderwerpen hebben zich gevormd tot korte verhalen. Welke ik tot een bundel maak. Met daarnaast een aantal schilderijen ter verdieping.

Deze pagina is voor het laatst gewijzigd op 11 juni 2021

Sta jij op deze pagina? En heb je een opmerking? Mail naar de redactie.