Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
Kim, Konijnen koppelen
Kim, Konijnen koppelen

Kleurrijk en gevoelig is hoe ik mezelf zou omschrijven. Ik maak redactionele en persoonlijke illustraties vanuit een innerlijke gevoelswereld. Wanneer ik iets voel of ervaar moet ik meteen iets maken. Dit zijn voornamelijk (digitale) illustraties maar ook objecten van stof en keramiek. 

Onderwerpen die mij erg aanspreken zijn gender, LGBTQ onderwerpen en mentale gezondheid. Konijnen en sterren zijn symbolen die je vaak tegen zult komen in mijn werk. sterren zijn een schittering, maar ook een bepaalde veelheid/overprikkeling, of zelfs tranen. Konijnen hebben mij altijd veel troost gegeven, en zijn iets wat ik graag wil beschermen. 

Zo illustreerde ik een tijdje geleden een artikel over het koppelen van konijnen. Hier in Nederland zitten konijnen vaak zielig in hun eentje in een hokje achterin de tuin. eigenlijk hebben ze een maatje nodig. daarom werden er koppel dates georganiseerd om een maatje voor het leven te vinden. konijnen koppelen kan alleen nog vrij ingewikkeld zijn.. 

Toen ik dit artikel voor me kreeg had ik meteen zin om aan de slag te gaan. Het blijft dan borrelen in mijn hoofd tot ik iets ga tekenen. 

Deze pagina is voor het laatst gewijzigd op 12 juni 2023

Sta jij op deze pagina? En heb je een opmerking? Mail naar de redactie.