Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Renske Immink

Creative Writing
Bachelor
Foto: Stef Hulskamp
Foto: Stef Hulskamp

‘Jij bent ook door God gemaakt.’ zeg ik. ‘Dat weet ik.’ zeg jij. Je glimlacht en steekt je hand naar me uit.

Over Renske

Renske Immink schrijf proza, poëzie en essays. Ze is opgegroeid in de reformatorische gemeenschap en is nog steeds onderdeel van deze groep, hierdoor kent ze deze van binnenuit. Als maker en schrijver is Renske geïnteresseerd in de presentatie van deze groep mensen naar de rest van de wereld toe, daarom gaat ze graag het gesprek aan met verschillende mensen, binnen en buiten de reformatorische gemeenschap. Ze wil hen ruimte gegeven om hun eigen ervaringen te vertellen en uit te leggen waarom ze leven zoals ze leven. Renske studeert af in januari 2023. 

Over haar afstudeerwerk

Het afstudeerwerk wordt een korteverhalenbundel, waarin personages op verschillende manieren omgaan met hun geloof. Ze zoeken een manier om hun eigen verhaal te vertellen en komen tijdens die zoektocht in confrontatie met hun identiteit, geloof en omgeving.

Interesse in Renske en haar werk? Contacteer Renske via de hierbovenvermelde socials of bezoek de expositie van creative writing van 29 juni tot en met 3 juli in R.301 en R.302 in het Rietveldgebouw van ArtEZ in Arnhem. 

 

 

 

Deze pagina is voor het laatst gewijzigd op 6 juni 2022

Sta jij op deze pagina? En heb je een opmerking? Mail naar de redactie.