Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Kayla Cerrone

Illustration Design
Bachelor
Kayla Cerrone
Kayla Cerrone

Some Body

Ik heb me altijd al bezig gehouden met vragen stellen over filosofische of wetenschappelijke onderwerpen. Elk antwoord roept weer nieuwe vragen op. Die verwondering pas ik nu toe op mijn werk, waarbij ik de toeschouwer een reden geef om zelf vragen te gaan stellen.

Recentelijk houd ik me bezig met de grens tussen levende wezens en objecten en de manier waarop we met lichamen omgaan. Ik focus bijvoorbeeld op de rol van kunstmatige lichamen in de toekomst, of, zoals in de video hieronder, op de rol van kunstmatige baarmoeders.

Ik begin vaak met het maken van bouwwerken, in de vorm van papieren collages of sculpturen. Deze animeer ik digitaal, of ik laat sculpturen met behulp van elektronische onderdelen echt bewegen. Deze verschillende onderdelen gebruik ik dan in een video.

Naast deze onderwerpen richt ik mijn werk op een samenwerking met muziek. Ik vind het heel interessant hoe beeld en muziek elkaar kunnen versterken en hoe ze samen een sfeer kunnen creëren. Ik maak daarom niet alleen album covers maar ook bewegend beeld dat op bijvoorbeeld YouTube en Spotify staat.

Deze pagina is voor het laatst gewijzigd op 27 mei 2022

Sta jij op deze pagina? En heb je een opmerking? Mail naar de redactie.