Meanwhile - STREET

Artisteducator in Theater
ArtEZ Onderlangs 9, Arnhem

Het theaterfestival MEANWHILE vindt plaats van maandag 8 t/m vrijdag 19 april 2024 in het Theatrium van ArtEZ in Arnhem.

MEANWHILE; MADE IN PROCESS is het jaarlijks terugkerend theaterfestival van de opleiding artisteducator in theater. Het is een festival waar we dit jaar het proces centraal stellen. Het is het festival waar pogingen ook kijkwaardige momenten zijn.Op MEANWHILE programmeren we voorstellingen, probeersels, tussentijdse maaksels, module presentaties, lucture performances, het moment en verbindende gesprekken. Bovendien proosten we op het 50-jarig jubileum van de opleiding en gaan we in gesprek over wat de verandering van docent theater naar artisteducator in theater te weeg brengt.  

We nodigen je uit om part of the process te zijn. En hopen je te ontmoeten op theaterfestival MEANWHILE; MADE IN PROCESS van 8 t/m 19 april 2024

Een jaar lang doen we onderzoek naar dat wat we niet (mogen) zien. En dat wat we niet (mogen) horen.  

Een voorstelling waar de beat je meesleept naar de gedachten in de club. Naar de tranen achter die ene foto. Naar het verhaal achter het verhaal  

 

Van scherpe monologen tot indringende muziek. Deze voorstelling laat je hart sneller kloppen en legt je gedachtes op straat. Theatermakers Marieke Braaksma & Luna Borggrefe gaan samen met een groep jongeren van Theaterschool Utrecht een voorstelling maken waar je hart sneller van gaat kloppen en die je gedachtes op straat legt. Ze gaan samenwerken met een componist. Die gaat beats maken en teksten opnemen. Zo zoeken we naar crossovers tussen muziek, theater beeldende kunst en meer. 

Disciplines

Theater , Docentopleidingen

Ook interessant