Meanwhile - Een soort liefdesverhaal over een boot, een droom en de kus van een prins

Artisteducator in Theater
ArtEZ Onderlangs 9, Arnhem

Het theaterfestival MEANWHILE vindt plaats van maandag 8 t/m vrijdag 19 april 2024 in het Theatrium van ArtEZ in Arnhem.

MEANWHILE; MADE IN PROCESS is het jaarlijks terugkerend theaterfestival van de opleiding artisteducator in theater. Het is een festival waar we dit jaar het proces centraal stellen. Het is het festival waar pogingen ook kijkwaardige momenten zijn.Op MEANWHILE programmeren we voorstellingen, probeersels, tussentijdse maaksels, module presentaties, lucture performances, het moment en verbindende gesprekken. Bovendien proosten we op het 50-jarig jubileum van de opleiding en gaan we in gesprek over wat de verandering van docent theater naar artisteducator in theater te weeg brengt.  

We nodigen je uit om part of the process te zijn. En hopen je te ontmoeten op theaterfestival MEANWHILE; MADE IN PROCESS van 8 t/m 19 april 2024

Een soort liefdesverhaal over een boot, een droom en de kus van een prins

 

 Hoe zou het zijn als al je dromen uit zouden komen? Zou je dan varen op een zelfgebouwd schip op zee, ben je een miljonair die strooit met geld of ben je een filmster die optreedt voor duizenden gillende fans? Of zou je dan iemand zijn die je nu nog niet bent, maar misschien wel zou kunnen worden?

 

                               Dit verhaal start bij het hebben van een droom en deze proberen te verwezenlijken. En dit kan natuurlijk alleen maar als alles om je heen klopt. Dat je de ruimte hebt om te dromen, er iemand is die je ondersteunt en er van je gehouden wordt.

 

                               In deze voorstelling laten we zien hoe krachtig liefde is en hoe mooi het is om te mogen dromen.

 

Spel:                    Theatergroep Klare Taal

Regie:                 Caro Wicher, spel: Marieke de Groot , muziek/zang: Mirjam van Wijk, geluid en film: Caro Wicher en Lichttechniek: Ed van de Berg

Datum:              dinsdag 16 april

Tijden:                16:30 &  19:00

Tickets zijn gratis, reserveren is wel noodzakelijk 

Disciplines

Theater , Docentopleidingen

Ook interessant