Meanwhile - ABOUT TIME

Artisteducator in Theater
ArtEZ Onderlangs 9, Arnhem

Het theaterfestival MEANWHILE vindt plaats van maandag 8 t/m vrijdag 19 april 2024 in het Theatrium van ArtEZ in Arnhem.

MEANWHILE; MADE IN PROCESS is het jaarlijks terugkerend theaterfestival van de opleiding artisteducator in theater. Het is een festival waar we dit jaar het proces centraal stellen. Het is het festival waar pogingen ook kijkwaardige momenten zijn.Op MEANWHILE programmeren we voorstellingen, probeersels, tussentijdse maaksels, module presentaties, lucture performances, het moment en verbindende gesprekken. Bovendien proosten we op het 50-jarig jubileum van de opleiding en gaan we in gesprek over wat de verandering van docent theater naar artisteducator in theater te weeg brengt.  

We nodigen je uit om part of the process te zijn. 

Samen met Puck, Arda, Thomas en Wisanne ga ik een voorstelling maken over tijd. We gaan filosoferen en creëren. Hoe is tijd ontstaan? Hoe is tijd door de tijd heen ontwikkelt? Hoe is ons tijdsbesef verandert? De tijd lijkt wel uit zijn voegen te springen zo snel als de mens en de tijd nu lijken gaan. Het wordt een beeldende technische fysieke voorstelling waarin we het menselijk lichaam laten verhouden ten op zichten van de techniek. De techniek heeft namelijk een grote invloed op ons tijdsgevoel. Dat gegeven wil ik gaan onderzoeken. Kunnen wij in de tijdsversnelling nog vertragen?

 

Maker:                Luna Borggreve,

Techniek:         Puck Roma

Spelers:            Arda Qülez, Tomas van Keeken, Wisanne van Nielen

Datum:              zaterdag  13 april

Tijden:                14:00 &  16:00

Duur:                  1 uur

 

Tickets zijn gratis, reserveren is wel noodzakelijk. 

Studio/zaal:    zaal2: 60

Disciplines

Theater , Docentopleidingen

Ook interessant