Naar overzicht

Masterclasses ArtEZ voor Kunstbende talent

ArtEZ uitnodiging voor Kunstbende talent
13 jun 2019
13 jun 2019
ArtEZ uitnodiging voor Kunstbende talent
ArtEZ uitnodiging voor Kunstbende talent

ArtEZ en Kunstbende
Omdat ArtEZ het belangrijk vindt te investeren in de ontwikkeling en scouting van talent heeft onze hogeschool al sinds 2005 een samenwerkingsovereenkomst met Kunstbende.

Kunstbende brengt ArtEZ in contact met toekomstige studenten en zorgt voor exposure van onze hogeschool en ons onderwijs. ArtEZ ondersteunt Kunstbende met een jaarlijkse financiele bijdrage. Maar ook door het aanbieden van expertise en faciliteiten. Dit jaar bijvoorbeeld opnieuw door het verzorgen van masterclasses voor de winnaars van de voorrondes van Kunstbende, voorafgaand aan de landelijke finale. De masterclasess zijn gehouden op 18 en 25 mei, en alle locaties van ArtEZ waren erbij betrokken. Dans, Theater, Taal en Fashion werden verzorgd in Arnhem, Film en Expo in Zwolle en DJ en Muziek in Enschede. Kijk naar het filmpje voor een schets van het werk en de (goede!) sfeer.

Landelijke Finale/ young Creators Festival Kunstbende
Stichting Kunstbende zorgt ervoor dat jongeren tussen 13 en 18 jaar in heel Nederland in contact komen met kunst en cultuur. Onder meer door de organisatie van workshops en ander activiteiten. Ook organiseert Kunstbende wedstrijden in al onze provincies in de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. De winnaars gaan door naar de landelijke finale, het Kunstbende young Creators Festival. Dat wordt, ook dit jaar weer, georganiseerd in de Westergasfabriek in Amsterdam op 29 juni a.s.

 

Deel dit