Naar overzicht

Collectie Arnhem zoekt donateurs via Voor de kunst

Collectie Arnhem
17 nov 2015
17 nov 2015
Collectie Arnhem
Collectie Arnhem

Collectie Arnhem is het label van derdejaars studenten Fashion Design. De studenten doen alles zelf: ontwikkelen, ontwerpen, produceren, presenteren en dus ook fondsen werven. Dit jaar via Voor de kunst, het platform voor crowdfunding in de creatieve sector. 

"Bij het realiseren van een collectie komen er veel kosten bij kijken zoals materiaalkosten voor stoffen en fournituren, presentatie kosten zoals de showlocatie, modellen, styling, PR en communicatie.. ga zo maar door! We hebben als studenten ieder een financiële bijdrage gedaan als startbedrag, maar zijn verder afhankelijk van partners en donateurs. En daarvoor hebben we ook uw hulp nodig!"

The Lover’s Eye Pin

Als tegenprestatie voor donateurs zijn er vanaf 50 euro verschillende sponsorpakketten samengesteld met o.a. een door het team ontwikkeld sponsorproduct in de vorm van een broche. In totaal is 5000 euro nodig.

Amsterdam Fashion Week en ArtEZ Fashion Show

Collectie Arnhem wordt volgend jaar getoond tijdens Amsterdam Fashion Week in januari 2016 en de ArtEZ Fashion Show te Arnhem in juni 2016.  Het is de 18e editie. 

Lees meer en steun de collectie op Voor de Kunst.

 

Deel dit