Naar overzicht

Arjen Hosper en Cormac Burmania benoemd als opleidingshoofden Docent theater

Arjen Hosper en  Cormac Burmania
13 jan 2016
13 jan 2016
Arjen Hosper en  Cormac Burmania
Arjen Hosper (l) en Cormac Burmania (r)

Met ingang van dit voorjaar zijn Arjen Hosper en Cormac Burmania benoemd als opleidingshoofden voor de opleiding Docent theater: Arjen Hosper per 1 april voor Zwolle, Cormac Burmania per 1 maart voor Arnhem. 

Arjen Hosper

Arjen Hosper werd opgeleid als theatermaker en docent op de opleiding Theaterdocent in Amsterdam en heeft zich daarna verder gespecialiseerd in film op de New York Film Academy en zakelijk verdiept op Nyenrode. Hij bouwde een ruime staat van dienst op in de culturele wereld. Met zijn groep EAST74 maakte hij mixed media en muziektheater producties, toerde door poptempels en theaters van Nederland en maakte voorstellingen voor het Parade en Oerol festival. In zijn functie als programmaleider gaf hij de opleiding Audiovisueel van het Mediacollege Amsterdam een nieuw gezicht. Verder was hij ondermeer de initiator van het MediaBites Festival in Amsterdam.

Cormac Burmania

Cormac Burmania studeerde aan de Theaterdocent-opleiding van de AHK. In Amsterdam had hij een eigen gezelschap ‘Slapelozen’ en is hij initiator van ondermeer Festival aan de Maas. Daarnaast gaf hij veel lessen en maakte hij jeugdtheatervoorstellingen bij Hofplein Rotterdam waar hij de afgelopen twee jaar ook verantwoordelijk was voor de programmering. Vanaf 2008 tot nu werkte Cormac als hoofddocent op de MBO Theaterschool. 

 

 

Deel dit