Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Vertrek lector Nishant Shah

  • Onderzoek

Per december 2022 zal Nishant Shah, lector van het Lectoraat Aesthetics and Cultures of Technology, ArtEZ verlaten. Hij heeft besloten om, persoonlijk en professioneel, Europa te verlaten en een intellectueel thuis te vinden, dichter bij de gemeenschappen waarmee hij werkt en onderzoek mee doet 

Dr. Nishant Shah, lector Aesthetics and Cultures of Technology.
Dr. Nishant Shah, lector Aesthetics and Cultures of Technology.

In de zes jaar dat Nishant bij ArtEZ, in verschillende rollen, werkzaam was, heeft hij bijgedragen aan de verdere ontwikkeling en positionering van onderzoek binnen ArtEZ de aanscherping van de onderwijsvisie; naast community building binnen de Graduate School en het actief aanjagen van discussies en activiteiten op het gebied van inclusie, diversiteit en gelijkheid. Hij heeft binnen ArtEZ, maar ook zeker in de representatie van ArtEZ in Nederland en daarbuiten, een onuitwisbaar verschil gemaakt. Hiervoor zijn we Nishant zeer dankbaar en we hopen deze grote verandering hem de inhoud zal brengen die hij zoekt.