Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

APRIA presenteert: Time Matters

  • Onderzoek

APRIA heeft een nieuw issue van het APRIA journal gepubliceerd: Time Matters. Time Matters heeft als doel om de veranderende concepten van tijd in de kunsten en andere velden die zich bezighouden met kennis, gezamenlijk te onderzoeken. Deze uitgave draait om het verkennen en testen van alternatieve tijdelijkheden — die betrekking kunnen hebben op zowel verleden, heden als toekomst.

APRIA presenteert: Time Matters
APRIA presenteert: Time Matters

Lectoraat Theorie in de Kunsten

Dit nummer van het APRIA Journal is samengesteld en geredigeerd door het Lectoraat Theorie in de Kunsten. Alle artistieke en academische bijdragen werden speciaal gecreëerd en geschreven naar aanleiding van het vierdelige seminar Time Matters (2019-2020).

Met bijdragen van Peter Sonderen, Laurie Hermans and Katía Truijen, Ienke Kastelein, Marijke Goeting, Jesse Ahlers, Paula Walta, Claudia Molitor, Liza Rinkema, Terike Haapoja, Alice Smits, Rick Dolphijn, Sharon Stewart, Frans Sturkenboom, Saskia Isabella Maria Korsten, Korsten & De Jong, Joep Christenhusz, Sophie Krier, Christel Vesters en Monique Peperkamp.

Lees het issue online of download het print issue.

Over APRIA

ArtEZ Platform for Research Interventions of the Arts / APRIA is een online platform dat een peer-reviewed journal (APRIA Journal) cureert en impactvolle essays, beeld- en geluidsbijdragen publiceert die kunst en interventies van de kunsten onderzoeken in relatie tot wetenschap en samenleving, en die de dialoog aanmoedigen rond thema's die cruciaal en urgent zijn voor de toekomst waarin we zullen leven.

Wil je ook op APRIA publiceren? Neem dan contact op via contactapria@artez.nl.

Meer weten? Bekijk de APRIA wesbsite, of volg APRIA op Facebook en Instagram.