Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
ArtEZ Conservatorium Zwolle
ArtEZ Conservatorium Zwolle Klassieke Muziek, Zwolle, foto door Christein van Hoffen

ArtEZ Conservatorium in Zwolle

Klassieke Muziek, Zwolle, foto door Christein van Hoffen

Wil jij vanuit jouw individuele talent, persoonlijkheid en ambacht de muzikale traditie vernieuwen? En nieuwe betekenis geven aan wat muziek teweeg kan brengen? Als student aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle ontdek je hoe je via muziek een waardevolle bijdrage kan leveren aan de samenleving.

  1. YouTube
ArtEZ Conservatorium in Zwolle

Vernieuwers van de traditie

De opleidingen Klassieke Muziek, Docent Muziek en Jazz & Pop van het conservatorium in Zwolle zijn gericht op de ontwikkeling van het individuele talent, persoonlijkheid en het ambacht. De opleidingen zijn sterk geworteld in de muzikale traditie, maar vernieuwen deze constant en geven haar nieuwe betekenis in samenwerking met elkaar, multidisciplinair met andere kunstopleidingen, en met het werkveld.’

Zelfontwikkeling en maatwerk

Kom je studeren aan het Conservatorium in Zwolle, dan is er veel ruimte voor zelfontwikkeling en maatwerk. Studeer je Klassieke Muziek en heb je ook interesse in samenwerking met een Jazz & Pop student? Hier kan het. Onder begeleiding van beroepsmusici en ervaren docenten ontwikkel je aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle jouw talent tot telkens een nieuw niveau en vind je aansluiting bij het werkveld van de professionele musicus. 

Binnen kijken bij de academie

Masteropleidingen

Grote kans dat je na je bachelor door wilt stromen naar één van de twee masters die je aan het conservatorium in Zwolle kunt volgen. Binnen deze masters leer je via onderzoek verdieping aan te brengen in jouw professionele ontwikkeling als musicus, curator en performer.

Contact

Aan de Stadsmuur 88, 8011 VD Zwolle
038 42 70 530
cons.zwolle@artez.nl
Route Google Maps

Wil je meer weten? Check onze website of social media:  

@ArtEZclassical  
@ArtEZjazzenpopzwolle  
@docentmuziekzwolle