Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Vouchers en leningen

Vouchers en leningen

 

Startersvoucher

De startersvoucher van ‘Gelderland valoriseert’ is een subsidie van €2.500,- voor studenten en alumni van ArtEZ tot maximaal twee jaar na afstuderen. Deze voucher is bedoeld voor de eerste investeringen voor de opstart van een nieuwe, innovatieve onderneming.

Om hiervoor in aanmerking te komen ga je jouw bedrijfsconcept en begroting pitchen voor een beoordelingscommissie. Voor de aanvraag van de startersvoucher word je persoonlijk begeleid door ons. Je krijgt een pitchtraining zodat je optimaal bent voorbereid voor de presentatie de commissie die beslist of de voucher wordt toegekend en onder welke voorwaarden.

Aanmelden
Heb je interesse in deze voucher meld je dan aan via abc@artez.nl
Je wordt dan uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek om je bedrijfsconcept te bespreken.

ArtEZ Zwolle, Finals 2019

 

 Startersleningen

Wie een goed idee heeft voor een onderneming maar startkapitaal mist om te beginnen, kan terecht voor een starterslening. Dit is bedoeld voor jonge ondernemers in Gelderland die intensief willen samenwerken met de HAN, ArtEZ, Van Hall Larenstein of de Radboud Universiteit en wordt beschikbaar gesteld door de StartUpfonds Gelderland.

De leningen zijn specifiek bedoeld voor de financiering van innovatieve, schaalbare activiteiten in de fase van ontwikkeling, testen en marktintroductie. Er zijn leningen beschikbaar van €10.000,- tot €150.000,-  tegen variabele marktrente. Deze moeten na 1 jaar – gespreid over 2 tot 3 jaar – worden afgelost.

Voor de aanvraag van de starterslening wordt je persoonlijk begeleid door het ArtEZ Business Centre. Twee weken voor de beoordelingscommissie volg je een pitchtraining die speciaal gericht is op deze aanvraag zodat je goede voorbereid bent voor deze presentatie.

Aanmelden
Heb je interesse in een starterslening meld je dan aan via abc@artez.nl. Je wordt dan uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek om je ondernemingsplan te bespreken.

Pitchdata & Procedure
23 september 2020   12.00u – 17.00u
29 oktober 2020        12.00u – 17.00u
19 november 2020    12.00u – 17.0u0
10 december 2020    12.0u0 – 17.00u

ArtEZ, Enschede Finals 2019