Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

AGENDA

AGENDA

Maart

Meeloopdagen Popacademie

Meeloopdagen Popacademie

|
Enschede
|
Muziek
Heb je een open dag bijgewoond of denk je er serieus over om met een opleiding te starten, maar wil je eerst een dag proefstuderen voordat je een definitieve keuze maakt? Kom dan naar een van de meeloopdagen van de Popacademie in Enschede. Na zo'n dag heb je een beter beeld van de studie, de sfeer, de werkdruk en kun je beter inschatten of de studie en de stad bij je passen.
Meeloopdagen ArtEZ Muziektheater Arnhem

Meeloopdagen ArtEZ Muziektheater Arnhem

|
Arnhem
|
Muziek
Theater
Tijdens de meeloopdagen van ArtEZ Muziektheater die plaatsvinden van maandag 11 maart tot en met donderdag 14 maart 2024, krijg je de kans lessen te volgen uit het normale lesprogramma van Muziektheater. Denk aan spel lessen, klassieke zang, beweging, practicum lessen, etcetera. Na de dag heb je een goed beeld van de studie, de sfeer, de werkdruk en weet je beter of de studie bij jou past.
Meeloopdag Bachelor Graphic Design Voltijd Zwolle

Meeloopdag Bachelor Graphic Design Voltijd Zwolle

|
Zwolle
|
Beeldende Kunst
Vormgeving
Denk je er serieus over om met de opleiding Graphic Design te starten, maar wil je eerst een dag proefstuderen voordat je een definitieve keuze maakt? Meld je dan aan voor de meeloopdag Graphic Design in Zwolle. Bij een meeloopdag volg je een deel van het reguliere onderwijsprogramma. Na deze dag heb je een goed beeld van de studie, de sfeer, de werkdruk en of het bij jou past.