Meanwhile - RUNNING UP THAT HILL

Artisteducator in Theater
ArtEZ Onderlangs 9, Arnhem Stedelijk Kottenpark, Enschede

Het theaterfestival MEANWHILE vindt plaats van maandag 8 t/m vrijdag 19 april 2024 in het Theatrium van ArtEZ in Arnhem.

MEANWHILE; MADE IN PROCESS is het jaarlijks terugkerend theaterfestival van de opleiding artisteducator in theater. Het is een festival waar we dit jaar het proces centraal stellen. Het is het festival waar pogingen ook kijkwaardige momenten zijn.Op MEANWHILE programmeren we voorstellingen, probeersels, tussentijdse maaksels, module presentaties, lucture performances, het moment en verbindende gesprekken. Bovendien proosten we op het 50-jarig jubileum van de opleiding en gaan we in gesprek over wat de verandering van docent theater naar artisteducator in theater te weeg brengt.

We nodigen je uit om part of the process te zijn.

RUNNING UP THAT HILL

 Een muziektheatervoorstelling van Speels Collectief, speciaal voor op festivals.

 

 

 

Say, if I only could

I'd be runnin' up that hill

With no problems

 

Je bent getuige van een bandrepetitie. De groep maakt zich klaar voor hun grandioze optreden, maar obstakels werpen zich op. Welke vooroordelen ontstaan nu je naar de bandleden kijkt? Wat kun je wel en niet aan hen zien? Welke obstakels moeten er overwonnen worden? En door wie? En wat als de oplossing voor de een, juist een obstakel vormt voor de ander? 

   RUNNING UP THAT HILL is een voorstelling vol humor, vragen, geluid en perspectieven over ‘uit de toon’ vallen. Een pleidooi voor nieuwe maatstaven in een wereld die niet op iedereen is afgestemd.

 

Maker:                Laura Geurts

Spel:                   Speels Collectief

Datum:              vrijdag 12 april

Tijden:                14:00

Duur:                  onbekend

Disciplines

Theater , Docentopleidingen

Ook interessant