Meanwhile - De laminaatleggers speelt: jammer

Artisteducator in Theater
ArtEZ Onderlangs 9, Arnhem

Het theaterfestival MEANWHILE vindt plaats van maandag 8 t/m vrijdag 19 april 2024 in het Theatrium van ArtEZ in Arnhem.

MEANWHILE; MADE IN PROCESS is het jaarlijks terugkerend theaterfestival van de opleiding artisteducator in theater. Het is een festival waar we dit jaar het proces centraal stellen. Het is het festival waar pogingen ook kijkwaardige momenten zijn.Op MEANWHILE programmeren we voorstellingen, probeersels, tussentijdse maaksels, module presentaties, lucture performances, het moment en verbindende gesprekken. Bovendien proosten we op het 50-jarig jubileum van de opleiding en gaan we in gesprek over wat de verandering van docent theater naar artisteducator in theater te weeg brengt.  

We nodigen je uit om part of the process te zijn. En hopen je te ontmoeten op theaterfestival MEANWHILE; MADE IN PROCESS van 8 t/m 19 april 2024

  

Jammer. Ja dat horen we wel vaker. Als we nou dit hadden gedaan, of misschien toch dat, of meer ruimte daar, ja jammer dat jullie dat niet benut hebben. Jammer.

 

Dat vinden wij het ook, daarom nu voor jullie, hoe jammer. Geen idee wat je gaat zien nog, jammer wel. Maar één ding kunnen we je garanderen, er wordt sowieso gejammerd of dat nou door ons is tijdens of door jullie na afloop, dat is nog maar de vraag. Maar kom vooral kijken, is toch jammer als je het mist!   

 

Maker/speler: Nanouk Smits & Jip Groot

Datum:              maandag 8 april

Tijden:                18:30 & 20:00

Duur:                  30 min

Studio/zaal:    studio 4 

Disciplines

Theater , Docentopleidingen

Ook interessant