Fotograaf: Bart Grietens, dance artist, dance, musis, arnhem

Dance Artist Professional Creations '24

Dance Artist
Musis Velperbuitensingel 25, Arnhem
Fotograaf: Bart Grietens, dance artist, dance, musis, arnhem

ArtEZ Dance Artist leidt een selectief aantal zeer getalenteerde en gedreven studenten op. Een nieuwe generatie dansartiesten met een eigen signatuur, zowel als co-creërende performers als beginnende jonge makers.

Voor deze voorstelling hebben we de eer om samen te werken met internationaal bekende choreografen die een zeer divers programma creëren en hervormen. De leerlingen presenteren zich in choreografieën van Miguel Altunaga, Mercedes Pedroche en Faizah Grootens en laten een solo en duet zien. 

 

Gelrepas

Heb je een Gelrepas? Je kunt deze tickets reserveren met het tegoed op je Gelrepas ! Let op: dat kan alleen telefonisch of aan de balie bij Musis. 

CJP & jongeren

Heb je een CJP-pas? Dan profiteer je (meestal) van € 5,- korting op de normale entreeprijs. Bij de kaartcontrole vragen we naar je CJP-pas, je kunt naast de fysieke pas ook de digitale pas (via de app) laten zien. 

Studenten Last Minute

Studenten kunnen voor € 10,- naar voorstellingen en concerten. Deze korting geldt vanaf 12 uur op de dag zelf. Let op: neem altijd een studentenkaart mee, deze controleren we bij de toegang. 

 

 

Disciplines

Dans

Ook interessant