Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Workshops door het ArtEZ Business Centre

Het ABC ondersteunt opleidingen met projecten en workshops. Door samen met de onderwijsmakers te investeren in het delen van alle kennis en ervaringen komt er een breder inzicht in hoe we studenten ondernemerschap als een meer vanzelfsprekend onderdeel kunnen aanbieden.

 

Workshops door het ArtEZ Business Centre

Workshop Grip op je toekomst

Grip op je toekomst gaat over ondernemende vaardigheden. Zoals één van de studenten heel mooi opmerkte in de workshop: "ondernemerschap is veel meer dan alleen financiën, het is het omzetten van ideeën in daden". De studenten krijgen inzicht in wat ze nodig hebben om zich voorbereid te voelen op hun beroepspraktijk. Praktische en interactieve werkvormen worden omgezet in een persoonlijk plan van aanpak, waarin ze zich in eigen woorden leren uitdrukken over ondernemerschap.

De workshop is voor studenten in het 2e semester van het 3e jaar en voor 4e-jaarsstudenten en is in het Nederlands en Engels te volgen. De workshop is gratis voor alle opleidingen en duurt 2,5 uur. Voor meer informatie download hier de PDF. Docente Jessica de Jaeger is als projectadviseur en docent verbonden aan het ABC. Neem contact op met haar op om deze workshop curriculair of extra-curriculair te programmeren.