Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Suzanne Pack

Interieurarchitectuur
IN_Suzanne_Pack_foto site 01
Suzanne Pack

Bezoekerscentrum

binnen het stedelijke landschap

IN_Suzanne_Pack_foto site 02

Je voelt het zonlicht op je gezicht, de wind door je haren en ervaart het gevoel van vrijheid. Een samensmelting met de omgeving om je heen. Iets dat wij in ons dagelijks leven tussen de bakstenen en glazen gevels kunnen missen. In mijn ontwerpen zoek ik naar een manier om in de architectuur een directe natuurervaring mogelijk te maken. Het bezoekerscentrum binnen het stedelijk landschap van Rotterdam legt een nieuwe laag aan op de stedelijke context. Door de focus te leggen op het toetreden van de weersinvloeden, ontstaan bijkomende kansen: nieuw leven en het ontdekken van de stedelijke biodiversiteit.  

Scriptie

IN_Suzanne_Pack_foto site 03

IN_Suzanne_Pack_foto site 04

Sta jij op deze pagina? En heb je een opmerking? Contact : redactie@artez.nl