Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Studentendecaan

Bij de studentendecaan kun je terecht om diverse onderwerpen vertrouwelijk te bespreken. Of het nu gaat om je studie, je studievoortgang of vragen van persoonlijke aard.

De studentendecaan kan je aan praktische informatie helpen, adviseren of begeleiden. De decaan is ook de intermediair voor studenten met een studiebeperking, zoals een functiebeperking.

Het contact met de studentendecaan verloopt snel en efficiënt via het Digitaal Loket Decanaat. Zodra je start met je studie kun je met je ArtEZ-account inloggen. Nog geen account? Maak dan gebruik van onderstaande mailadressen.

Arnhem

Nicoline Lodeweges
n.lodeweges@artez.nl 

Zwolle

Yvonne Caesar 
y.caesar@artez.nl

Enschede

Anja Tomberg
a.tomberg@artez.nl

Privacy 

ArtEZ werkt volgens de Wet bescherming persoonsgegevens. Persoonsgevoelige informatie wordt intern opgeslagen in een strikt vertrouwelijk dossier bij de studentendecaan. Alleen daar waar het doelmatig is, worden delen hieruit gecommuniceerd naar jouw aanspreekpunt binnen de studie. Ook de examencommissie ontvangt alleen in strikte vertrouwelijkheid en daar waar de procedure het voorschrijft, korte meldingen en/of verklaringen ten aanzien van een studiebeperking.

Heb je algemene vragen over studeren bij ArtEZ, neem dan contact op met de afdeling Studentenzaken.