Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Studentenzaken

Je kunt bij de afdeling Studentenzaken terecht met alles wat je rondom je studie moet regelen.

Studeren bij ArtEZ

Neem contact op met de afdeling Studentenzaken als je bijvoorbeeld meer informatie nodig hebt over het aanmelden en inschrijven via Studielink, over het collegegeld of de taaleisen. Ben je een buitenlandse student en wil je bij ArtEZ studeren? Dan kun je bij Studentenzaken ook terecht voor informatie over visa, de financial guarantee en verzekering. Studentenzaken kan je ook meer informatie geven over de ArtEZ Scholarship en de NL Scholarship.

Studeren in het buitenland

Heb je interesse in studeren in het buitenland? Ook dan kun je bij Studentenzaken terecht voor meer informatie. Bijvoorbeeld als je vragen hebt over exchange en partnerscholen. Of als je meer wilt weten over de Erasmus+ beurs voor studie en stage binnen Europa of de NL Scholarship voor studie, stage en onderzoek buiten Europa.

Contact Studentenzaken

Je kunt Studentenzaken mailen via studentenzaken@artez.nl. Bellen kan ook. Van maandag t/m vrijdag van 9.00u-12.00u is de afdeling bereikbaar via 026-3535650. Voor specifieke vragen over opleiding en toelating kun je contact opnemen met het onderwijsbureau van de opleiding zelf. Je vindt de gegevens bij de opleidingen.

Studentendecanen

De studentendecanen maken ook onderdeel uit van de afdeling Studentenzaken. Studenten en aankomende studenten kunnen bij de studentendecanen terecht voor allerlei onderwerpen die betrekking hebben op de studie, studievoortgang en zaken van persoonlijke aard. De studentendecaan is ook het aanspreekpunt voor meer informatie over studeren met een studiebeperking. Dat kan een functiebeperking zijn (zoals een handicap of chronische ziekte), maar ook andere omstandigheden die een belemmering vormen voor je studie (zoals familieomstandigheden of een zwangerschap).

Contact studentendecanen

Ga voor de contactgegevens naar Studentendecaan | Studeren bij ArtEZ.