Aanmelden

Wil je toelating doen voor een bachelor-, masteropleiding of associate degree, meld je dan aan via Studielink, het online inschrijfsysteem van het hoger onderwijs.

Aanmelden

Om je aan te melden voor een toelating ga je naar Studielink en maak je een account aan. 
Bekijk het instructiefilmpje van Studielink voor meer informatie over de nieuwe Studielink-applicatie.

Tip: Studielink heeft een handig Stappenplan om je verder te helpen bij het aanmelden. Ook vind je er antwoorden op 'veelgestelde vragen'.

Let bij invoer op het volgende:

Als je je aanmeldt voor de Bachelors Dans en Docent Dans dan moet je een pasfoto meesturen: hiervoor wordt je doorgelinkt naar een online formulier waar je je pasfoto kunt uploaden.
Wil je je aanmelden voor de toelatingsprocedure van de masteropleiding Dutch Art Institute (DAI) ART PRAXIS?
Ga dan naar Dutch Art Institute (DAI) ART PRAXIS.

Woon je in Nederland?

Als je in Nederland woont, dan maak je een account aan door het invoeren van je DigiD en andere persoonlijke gegevens. Een DigiD vraag je aan via www.digid.nl. Dit kan enkele werkdagen duren, dus houd hier rekening mee.

Woon je (nog) niet in Nederland?

Als je (nog) niet in Nederland woont, dan kan je geen gebruik maken van DigiD en moet je inloggen met een Studielinkgebruikersnaam en -wachtwoord.
Na het aanmaken van je Studielinkaccount, kun je je aanmelden voor de toelatingsprocedure van de gewenste opleiding. Je aanmelding gaat via Studielink naar de afdeling Studentenzaken van ArtEZ.

Deadline aanmelden

De uiterste aanmelddatum verschilt per opleiding. Voor sommige opleidingen is een vroege aanmelding vereist. Voor andere studies is aanmelden na 1 mei nog mogelijk. Check bij de opleiding van je keuze de toelatingsdata.

Toelatingscriteria

Voor de opleidingen bij ArtEZ gelden minimale taaleisen en vooropleidingseisen. Check bij de opleiding van je keuze de toelatingscriteria.

Taaleisen

Ga naar de pagina Taaleisen om te checken of deze op jou van toepassing zijn.

Vooropleidingseisen

Twijfel je of je aan de wettelijke vooropleidingseisen voldoet? Neem dan contact op met de afdeling Studentenzaken.

Inschrijven na toelating

Wanneer je bent toegelaten, kun je je vanaf half juni in Studielink inschrijven voor de opleiding. Ieder jaar moet je je herinschrijven. Je wordt hierover vooraf geïnformeerd door de afdeling Studentenzaken.