The Sound of Innovation

De masterstudie The Sound of Innovation is dé plek om jouw innovatieve ideeën te ontwikkelen en te realiseren.

Create your own impact!

Binnen de master The Sound of Innovation ontwikkel je innovatieve producten en projecten. Muziek is het vertrekpunt. We dagen je uit om op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden en perspectieven. Van het ontwikkelen van een innovatief muziekconcept voor de zorgsector of een educatieve app tot een nieuw verdienmodel voor de creatieve industrie. Wat ons betreft is the sky the limit. Je ontwikkelt in de master jouw eigen visie en je werkt vanuit jouw drijfveer om te creëren en van betekenis te zijn.

Voedingsbodem voor jouw ideeën

In ons Innovatie Lab onderzoek en ontwikkel je jouw ideeën. We dagen je uit om groots te denken. Zet jouw creativiteit aan met vakken als concepting, productontwikkeling en imagineering. Verzamel de mensen om je heen waarmee je jouw ideeën tot leven brengt: samenwerkingspartners, publiek, doelgroepen, opdrachtgevers. Jij staat aan het stuur, wij helpen je om kansen te zien en ze te pakken.

Unieke samenwerkingsverbanden

Dankzij de unieke locatiesamenwerking tussen The Sound of Innovation en de opleidingen Popacademie, MediaMusic, Docent Muziek en Muziektherapie kun je werken op het snijvlak van technologie, muziek, educatie en zorg. Je bepaalt daarin zelf het zwaartepunt.

Keuzevrijheid

Binnen de master heb je de ruimte om eigen fascinaties te onderzoeken en aanvullende vakken te kiezen. Dat kan tevens bij de Music Masters in Zwolle en/of Arnhem. Kies bijvoorbeeld voor songwriting, didactiek, electronic art en musicmanagement.

Deze tweejarige master geeft je een stevige basis voor het initiëren van vernieuwingen in het muzikale werkveld én daarbuiten. Na je studie heb je de internationaal erkende titel Master of Music (MMus).