MediaMusic

Producer for Bands, Artists & Media

Je verdiept je in het maken en produceren van eigen muziek en muziek voor bands en artiesten. Je bent met al je know-how de spin in het web om uitstekende en concurrerende muziekproducten af te leveren.

Producer worden

Er is veel aandacht voor alle aspecten van muziekproductie: van (live) recording, editing, mixing, mastering en gebruik van de juiste hard- en software tot het coachen en produceren van bands en artiesten. Hierbij heb je meerdere professioneel uitgeruste studio’s tot je beschikking en maak je onder meer gebruik van je eigen muzikale skills en van goede muzikanten van de ArtEZ Popacademie. Uiteindelijk ben je in staat complete professionele producties te maken die concurrerend zijn binnen zowel de nationale als de internationale markten.

Studie en werkveld

De studie MediaMusic hecht zeer aan het leren door doen en heeft een eigen studiemethode ontwikkeld (Crossfade).
Daarom zul je al tijdens de opleiding optreden met eigen producties en werk je op professioneel niveau in de muziekwereld, zowel voor als achter de schermen.

Producer for bands & artists na je studie

Je bent na je studie niet alleen in staat professionele producties te maken, je weet ook hoe je concurrerend kunt zijn én blijven. Veel alumni gaan aan de slag als producer of coach.

Toelating producer for bands & artists

Om toegelaten te worden tot de studie tot producer doe je een auditie  | toelatingsexamen.