Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
Alle opleidingen
Menu In Actie met Muziek!
Alle opleidingen   In Actie met Muziek!

In Actie met Muziek!

  • Cursus
  • Nederlands
  • Arnhem

In Actie met Muziek! is een professionaliseringstraject voor groepsleerkrachten in het primair onderwijs ontwikkeld met steun van MuziekOpleidersAkkoord en de opleiding Docent Muziek van het ArtEZ Conservatorium.

Ontdek meer

In Actie met Muziek!

In het kort

Modern muziekonderwijs in het basisonderwijs is er voor alle kinderen. Met materiaal dat past bij deze tijd en uitnodigt tot creativiteit en samenwerking. Binnen de training In Actie met Muziek! maak je kennis met alle muzikale domeinen.

Iets voor jou?

Ben jij groepsleerkracht in het primair onderwijs, en wil je op een laagdrempelige manier leren hoe je muziekonderwijs kunt verzorgen in jouw klassen? Met de training In Actie met Muziek! leer je praktische vaardigheden zoals het aanleren van liedjes en samen spelen op instrumenten. Er is aandacht voor methodes en bronnen zodat je weet waar je terecht kunt om jouw muziekonderwijs vorm te kunnen geven.

Wanneer: de training start in het voorjaar van 2024

"De trainer is Lize Reitsma, sinds 2005 muziekdocent bij LIMAI muziek en sinds 2015 verbonden aan ArtEZ als docent methodiek/didactiek. Ze heeft ruime ervaring in het basisonderwijs. Haar specialiteit is procesgerichte didactiek en het opleiden van nieuwe muziekdocenten."

Vragen? Neem contact op met Maite Roest (telefonisch via 06-18398813) of e-mail.

Ik wil me aanmelden!

Na aanmelding wordt er contact met je opgenomen.