Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
Bachelor
Menu Docent Muziek op Maat

Docenten

Docenten

Het docententeam van de opleiding Docent Muziek bestaat uit een vast kernteam van hoofdvakdocenten, die net als onze studenten een groot hart voor de ander hebben en een sterke drang naar ontwikkeling van zichzelf en de ander.  

Om dit vaste team heen zit een ‘flexibele schil’ van net zo bevlogen docenten, afkomstig van de ArtEZ conservatoria in Arnhem en Zwolle of daarbuiten, die we inhuren voor onder andere muziektheorie, vocale en instrumentale vakken. Onder voorbehoud van beschikbaarheid kun je dus leskrijgen van alle hoofdvakdocenten die binnen de ArtEZ conservatoria werkzaam zijn plus van docenten uit ons hele netwerk van orkesten.

Studenten zijn onderdeel van het team; we hebben vier jaar om het beste uit de studenten te halen en het beste van onszelf te geven, dat moeten we samen doen.

JEROEN KATIER, HOOFD DOCENT MUZIEK ENSCHEDE

Partners

Met trots durven we te stellen dat de opleiding Docent Muziek in Enschede de spil is in een regionaal netwerk van stagescholen en Opleidingsscholen Docent Muziek Enschede, zowel in het primair en voortgezet onderwijs. Verder bestaat dit netwerk uit de pabo’s in Deventer en Doetinchem, de universiteit in Enschede en bijna dertig culturele instellingen waarmee we samenwerken (waaronder theaters, muziekgezelschappen, operagezelschappen, koren en orkesten).

Dit betekent dat je bij ons kunt kiezen uit talloze stageplekken binnen en buiten het onderwijs.