Comic Design

Studiereizen

Vanuit de studie bezoeken we regelmatig toonaangevende musea en exposities in binnen- en buitenland. We gaan naar festivals en op studiobezoek. In alle reizen die Comic Design organiseert, wordt ook beeldend gewerkt.

Studiereis Duisburg
Studiereis Duisburg

 

De introductie een gemeenschappelijke introductieweek, waaraan alle studierichtingen van ArtEZ Academie voor Art & Design in Zwolle deelnemen.De introductie een gemeenschappelijke introductieweek, waaraan alle studierichtingen van ArtEZ Academie voor Art & Design in Zwolle deelnemen.

De studiereis naar Berlijn. Een studiereis naar een cultureel rijke stad in het eerste semester van de studie met alle studenten Art&Design uit Zwolle. Het programma bestaat uit (cultuur)historische programmaonderdelen en kent ook een vakspecifieke invulling.

De studiereis naar Köln/Duisburg. In het vierde semester wordt er naar waarneming gewerkt in het Ruhrgebied. In Köln worden musea en de Dom bezocht. De reis wordt samen gemaakt met Animation Design en Illustration Design.

Tijdens het Bootcamp werk je een week intensief aan een beeldverhaal. Je werkt samen met studenten van onze partneracademies uit Angoulême en Hamburg.

In het examenjaar bezoek je een internationale beurs of festival. Dit kan bijvoorbeeld het Festival International de la Bande Dessinée d'Angoulême zijn.