Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
Artisteducator in Theater & Media
Menu Artisteducator in Theater & Media

Aanmelden en toelating

Aanmelden en toelating

Ben je nieuwgierig, eigenzinnig en creatief? Kom je makkelijk in contact met mensen en wil je weten wat hen beweegt? Wil je met je werk een drijvende kracht achter verandering vormen? 

Meld je dan aan voor de selectie.

Toelatingseisen Artisteducator in Theater & Media

  • Vwo, havo, mbo (niveau 4) of een gelijkwaardig diploma;

  • Voor deze studie gelden taaleisen

  • Je moet een selectieprocedure doorlopen en deze afsluiten met een positieve beoordeling.

Aanmelding

Na het aanmaken van een Studielink-account kun je je daar aanmelden voor de selectieprocedure van de opleiding Artisteducator in Theater & Media. Aansluitend krijg je van de opleiding per e-mail een bevestiging en op een later tijdstip een uitnodiging met informatie over programma, tijd en opdrachten.

Direct aanmelden via Studielink

Selectieprocedure

We houden twee keer per jaar een fysieke en online ronde, voor degene die slagen voor ronde 1 is er een 2e ronde fysiek. Bij de selectie letten we op factoren zoals een zelfstandige werkhouding, betrokkenheid bij de actualiteit, een onderzoekende houding, omgevingsbewustzijn en interesse in de ander. Ook schatten we je vermogen in om ideeën te kunnen visualiseren en te reflecteren.

De selectiecommissie adviseert de Examencommissie of je wel of niet wordt toegelaten.

Docent Mirte vertelt je alles over de selectierondes bij de opleiding Artisteducator in Theater & Media, in de video hieronder. Zo weet jij precies wat je kunt verwachten tijdens je toelating!

Selectiedagen

Eerste periode: (aanmelden kan tot 3 december 2023)
Vrijdag 12 januari 2024 1e ronde fysiek
Woensdag 17 januari 2024 1e ronde online
Zaterdag 20 januari 2024 2e ronde fysiek

Tweede periode: (aanmelden kan tot 10 maart 2024)
Vrijdag 05 april 2024 1ronde fysiek
Woensdag 10 april 2024 1e ronde online
Zaterdag 13 april 2024 2e  ronde fysiek

Derde periode: (aanmelden kan tot 6 mei 2024)
Vrijdag 7 juni 2024 1e  ronde fysiek
Maandag 10 juni 2024 1e ronde online
Donderdag 13 juni 2024 2e  ronde fysiek

Bij je aanmelding via Studielink kun je aangeven voor welke selectieronde je je wilt opgeven. Het is raadzaam dit voor de aanmeldingsdata te doen, zodat je je kunt voorbereiden op de selectieopdracht.

Uitslag en geldigheid

Na de selectie krijg je binnen vijf werkdagen bericht of je bent toegelaten. Gedurende de selectie geven we je via feedback inzicht in ons oordeel over je geschiktheid voor de opleiding. De toelating geldt alleen voor de opleiding Docent Theater in Zwolle en voor het studiejaar dat direct op de selectieronde volgt.

Goed voorbereid naar de auditie

Twee studenten van de opleiding Artisteducator in Theater & Media vertellen je alles over hun ervaring tijdens de toelating en selectie bij ArtEZ, in de video hieronder. En: onze docent Mirte laat je weten waar haar collega's nou eigenlijk op letten. Zo weet jij precies wat je kunt verwachten en ben je goed voorbereid:

Wil je je nóg beter voorbereiden op de auditie? Dan kun je je aanmelden voor de vooropleidingsdagen op de opleiding. Daarnaast hebben wij een sterke link met Zukunft.

Direct aanmelden

Weet je genoeg en wil je je aanmelden? Klik dan door naar Studielink.

Direct aanmelden via Studielink