Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
Auditieworkshop Docent Dans
Menu Auditieworkshop Docent Dans

Programma

Programma

De intensieve Auditieworkshop bereidt je in 6 zaterdagen voor op de toelating van de docentenopleiding Dans. De manier van werken tijdens de workshop is vergelijkbaar met de auditie van de toelating. 

Het programma is gebaseerd op het curriculum van de bachelor, met als uitgangspunt de vier beroepsrollen van de dansdocent (danser, choreograaf, ondernemer en docent). De dansonderdelen die aan bod komen zijn: danstechnische lessen - zoals hip hop, klassiek, modern/hedendaags, jazz en/of physical dynamics - om je als danser te ontwikkelen en danscreatieve vakken als compositie en improvisatie die je choreografisch skills vergroten. Ook krijg je praktische auditietips.

Persoonlijke coaching

In de Auditieworkshop wordt je persoonlijk gecoacht, zodat je je kunt ontwikkelen in diverse danssituaties. Je wordt uitgedaagd samen te werken en ondernemend te zijn binnen opdrachten en je dansambities te verwoorden met de andere deelnemers. Je artisticiteit wordt geprikkeld door het maken van een solo. Ook hierin wordt je persoonlijk begeleid. De training is intensief, ook thuis zul je opdrachten moeten voorbereiden.

Na het volgen van de Auditieworkshop heb je een beter inzicht in je eigen kunnen en mogelijkheden die de bachelor Docent Dans jou kan bieden.