Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
Overig
Menu Atelier Liberal Arts

Aanmelding

Aanmelding

Aanmelden voor atelier Liberal Arts kan via mail naar abc@artez.nl
Heb je nog vragen? Stuur een mail naar abc@artez.nl of bel de coördinator van de opleiding Rik Paauwe 06-23 97 33 13.

Data

Het atelier Liberal Arts is een programma van een week en vindt dit jaar plaats in de week van maandag 15 november t/m vrijdag 19 november 2021. Vanaf 10 tot 17 uur, elke dag. Vrijdagmiddag sluiten we af met een verrassende borrel en een presentatie aan onszelf en eventuele gasten die je wilt uitnodigen. Passen deze data niet in jouw agenda, maar wil je wel graag op de hoogte worden gehouden over eventuele nieuwe data? Mail ons dan via abc@artez.nl of bel de coördinator van de opleiding Rik Paauwe 06-23 97 33 13.

Locatie

Het atelier Liberal Arts vindt plaats bij ArtEZ University of the Arts in Arnhem.

Kosten

De kosten voor het atelier Liberal Arts bedragen € 2.500 exclusief BTW. Dit is inclusief een stevige lunch, materiaal kosten en een verassende, afsluitende borrel. Deze investering is fiscaal aftrekbaar, deze valt onder scholingskosten.

Toelatingsprocedure

Wil je je aanmelden voor atelier Liberal Arts? Voor dit programma gelden geen toelatingseisen. Voorafgaand aan het deelnemen van het atelier Liberal Arts heb je wel een introductiegesprek met één van de begeleiders.

Ik voelde me welkom, want iedereen is warm en hartelijk en ik was ‘één van hen’. Het kleine aantal begeleiders leerde ik snel persoonlijk kennen en ze wilden mij ook persoonlijk leren kennen.

Anna, oud deelnemer Liberal Arts