Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Architectuur en interieur

Architectuur en interieur

Bij de architectuur- en interieuropleidingen van ArtEZ leer je sfeer en beleving creëren en geef je vorm aan de steeds veranderende relatie tussen mens en ruimte. Bij ArtEZ kun je kiezen uit diverse vooropleidingen, bachelors en masters.

Interieurarchitectuur

Interieurarchitectuur

Deeltijd
  • Pre-master
  • Zwolle
Ben je geïnteresseerd in de steeds veranderende relatie tussen lichamen en ruimte? Dit 12 weken durende programma richt zich op het lichaam als opslagplaats voor sociale werkelijkheid en ruimtelijke waarheid. Dit programma is toegankelijk voor zowel professionals op het gebied van kunst en vormgeving die hun praktijk verder willen ontwikkelen en ook voor bachelorstudenten die zich grondig willen voorbereiden op de masteropleiding Interieurarchitectuur (Corpo-real).
Community Research Programme

Community Research Programme

  • Overig
  • Andere locaties
Deze zomer biedt ArtEZ een nieuw Community Research Programme aan, uitgevoerd in nauwe samenwerking met Cultureel Centrum Pakhuis de Zwijger (Amsterdam), getiteld: Designing Cities for All. Tijdens dit programma word je intellectueel uitgedaagd om onder begeleiding en op locatie (Amsterdam Nieuw West) onderzoek te doen en onderdeel uit te maken van een innovatieve, creatieve en kritische gemeenschap, vanuit de buitenwijken van Amsterdam – Nieuw West.