naar nieuwsoverzicht
9 juli 2024

OPEN CALL voor Beats & Rhymes. Talent gezocht!

De opleidingen Popacademie en MediaMusic van ArtEZ Conservatorium in Enschede zijn op zoek naar toptalent in de Beats & Rhymes dat (nog) níet op ArtEZ studeert, om daar bij aan te sluiten! En nog gratis ook. Binnen ArtEZ Beats & Rhymes ligt de nadruk op maken, produceren, recorden, publiceren, netwerken en bouwen aan jouw eigen profiel als Beats & Rhymes artiest of producer. Beats & Rhymes neemt je mee door het hele land en brengt je middels diverse writing camps in contact met andere artiesten, conservatorium studenten, producers en nieuwe netwerken. 

Tijdens het traject is er veel focus op je eigen gewenste ontwikkeling als artiest en/of producer. Je gaat aan de slag met een persoonlijke ontwikkelingsvraag en kunt hier je eigen team aan professionals omheen bouwen (van marketing tot publishing; van songwriting tot branding). Hierbij word je bijgestaan door een vast team van coaches met jarenlange ervaring in artiestenbegeleiding als Yoda Francesco (o.a. Ronnie Flex, Diplo, Tabitha), Henk Pool (1DCs, Songwriting docent) en Manu van Kersbergen (o.a. FunX, matchmakersnetwerk), maar ook zullen er regelmatig masterclasses en luistersessies plaatsvinden van gevestigde artiesten en relevante professionals uit de urban en pop scene, aangevuld met coaches uit het werkveld. 


Door zoveel mogelijk ‘real-life’ situaties naar binnen te halen, waarbij je dus schrijft en pitcht voor projecten en artiesten uit ‘the real world’, verwachten we dat je naast een sterke ontwikkeling ook een mooi netwerk kunt opbouwen. Ondertussen houden we goed de vinger aan de pols als het gaat om je persoonlijke ontwikkeling. Tijdens regelmatige feedbackmomenten kijken we naar wat heb je gemaakt en welke training of coaching je nog verder zou kunnen helpen. Een ontwikkel traject voor niet Conservatorium studenten met ruimte voor individuele ontwikkeling en met je eigen artistieke signatuur als uitgangspunt.​​​​​​​

Ben jij geïnteresseerd? Aanmelden kan tot en met 19 augustus.
Ik wil me aanmelden!