naar nieuwsoverzicht
13 juli 2021

Luister naar finals-verhalen van Art & Design Arnhem met podcasts door ArtEZ-alumni

Dit jaar heeft Syntax, platform voor clubcultuur en geïnitieerd door Design Art Technology-alumni, voor de derde keer op rij een podcastserie opgenomen tijdens de ArtEZ finals van de Academie voor Art & Design in Arnhem. In de afleveringen worden finals-studenten van alle opleidingen geïnterviewd over hun afstudeerprojecten.

Dit jaar zijn er extra veel gastpresentatoren en professionals uit het culturele werkveld die de interviews hebben afgenomen. Ook hebben opnieuw leden van schrijverscollectief Wildegewelf, opgericht door alumni van Creative Writing, een aantal literaire verslagen over bezoeken aan de finals-tentoonstellingen bijgedragen.

Het programma is opgezet vanuit het Collective Making-project, een samenwerking met alumni en studenten van alle opleidingen van de Academie voor Art & Design Arnhem. De podcastafleveringen zijn hier terug te luisteren. Alle afleveringen zijn Engelstalig, behalve het interview met afstudeerders van Creative Writing, die hun boeken in het Nederlands schreven.