AKI Finals 2021 Heidi Vestin

Finals expositie AKI Academie voor Art & Design

Crossmedia Design Fine Art Moving Image
AKI ArtEZ Hulsmaatstraat 35, Enschede
AKI Finals 2021 Heidi Vestin

De overzichtsexpositie met werk van alle afstudeerders van AKI Academy of Art & Design van 2021 is van vrijdag 25 juni tot en met zondag 4 juli te zien in en om het AKI academie gebouw in Enschede. Ook wordt er werk getoond van een deel van de afstudeerders van 2020. (Vorig jaar kon die fysieke expo i.v.m. de corona crisis niet doorgaan). Er is werk te zien van afstudeerders van de opleidingen Fine Art (Painting, Sculpture, Media), Crossmedia Design en Moving Image. Een bezoek aan deze expo is een aanrader voor iedereen die op de hoogte wil zijn van wat de nieuwste generatie kunstenaars en designers beweegt.

Eindexamencatalogus 
Ter gelegenheid van de expositie wordt ook - vers van de pers - de nieuwe eindexamencatalogus gepresenteerd. Het gaat om een bijzondere, dubbele, uitgave, met werk van afstudeerders van dit jaar (2021) en van vorig jaar (2020) samen in één boek. 

Mupi-project 
In Enschede is van maandag 21 juni t/m zondag 4 juli in Enschede ook een route met werk van alle afstudeerders van AKI ArtEZ te zien. Van elke afstudeerder is een foto van werk geselecteerd en afgedrukt op Mupi-formaat (118,5 x 175 cm.) Zo kan het publiek op de B-kant van de Enschedese publexborden op elk gewenst moment (want 24 uur per dag te zien) kennis maken met het werk in een route door de openbare ruimte. 

Let op: Tijdens de expositie houden wij vanzelfsprekend rekening met de corona-maatregelen. Dit betekent dat de anderhalve meter maatregel gehandhaafd wordt, je verwacht wordt een mondmasker te dragen en dat er een limiet is aan het aantal bezoekers dat in het gebouw aanwezig mag zijn. Reserveren is echter niet nodig, de openingstijden zijn met opzet zeer ruim, meer info op akifinals.nl 

Disciplines

Beeldende Kunst , Vormgeving

Ook interessant