'NewNormal', muziekproductie van Fabian Wasterval

'NewNormal', muziekproductie van Fabian Wasterval

Docent Muziek
Zwolle online nvt, Zwolle
'NewNormal', muziekproductie van Fabian Wasterval

NewNormal, bachelor Muziekproductie van Fabian Wasterval, student Docent Muziek

#ArtEZconservatoryZwolle

NewNormal is een afstudeerproductie van Fabian Wasterval waarin musiceren in coronatijd centraal staat. Hoe komen muzikale samenwerkingen tot stand, wanneer fysieke repetities en/of optredens bijna onmogelijk zijn? Aan de hand van 6 optredens door het 50-koppige Etty Hillesum Lyceum schoolorkest (waarvan 3 stukken door Fabian gearrangeerd zijn) en 2 koorarrangementen van Fabian's hand, vertolkt door een 20-koppig projectkoor van topvocalisten uit de lichte koormuziek, wordt u meegenomen in het creatieve proces. Met interviews, repetitiebeelden en zoom-meetings krijgt u, naast een muzikale avond, een kijkje in de keuken...

Etty Hillesum Lyceum schoolorkest o.l.v. Fabian Wasterval


Kers op de taart is de samenwerking met beatbox-fenomeen RoxorLoops. In 2005 is hij vice-wereldkampioen geworden in zijn beatbox discipline. Na een simpel bericht via Instagram was hij enthousiast voor dit project en het online karakter maakte het makkelijk om aan te sluiten. Dit is één van de pluspunten van dit Nieuwe Normaal waarin wij leven!

De YouTube link volgt zo snel mogelijk via Facebook en Instagram. Houd beide media in de gaten en ik 'zie' u hopelijk de 12e!

 

Deelnemende studenten

Fabian Wasterval

Disciplines

Muziek , Docentopleidingen

Ook interessant