Meanwhile - Werhter, Fuck You

Artisteducator in Theater
ArtEZ Onderlangs 9, Arnhem

Het theaterfestival MEANWHILE vindt plaats van maandag 8 t/m vrijdag 19 april 2024 in het Theatrium van ArtEZ in Arnhem.

MEANWHILE; MADE IN PROCESS is het jaarlijks terugkerend theaterfestival van de opleiding artisteducator in theater. Het is een festival waar we dit jaar het proces centraal stellen. Het is het festival waar pogingen ook kijkwaardige momenten zijn.Op MEANWHILE programmeren we voorstellingen, probeersels, tussentijdse maaksels, module presentaties, lucture performances, het moment en verbindende gesprekken. Bovendien proosten we op het 50-jarig jubileum van de opleiding en gaan we in gesprek over wat de verandering van docent theater naar artisteducator in theater te weeg brengt.

     Werther, Fuck You

Collectief JOCH

 

Stel je voor dat gevoel en verstand samen op vakantie gaan. Wat zou er gebeuren als zij samen een tent moeten opzetten? Of als zij samen keuzes moeten maken? In 'Werther, Fuck You' - geïnspireerd op 'Het Lijden van de Jonge Werther' (Goethe) - gaan gevoel en verstand de confrontatie met elkaar aan. Hoe verhouden de keuzes die ze maken zich tot het leven en de verwachting van hoe het leven geleefd moet worden? Volg je het nog? En, van wie komt die verwachting? Is er daadwerkelijk een juiste manier?

 

Regie:                 Josephine Borst

Tekst:                  Marlotte Frowijn

Dramaturgie: Karijn van de Wijk

Spel:                    Anne Podt, Sascha Cornellisen en Josephine Borst

Datum:              woensdag 10 april

Tijden:                18:00 &  20:00

Duur:                  50 min

Disciplines

Theater , Docentopleidingen

Ook interessant