Final ODM Zwolle - Florian van der Belt

Docent Muziek
Zwolse theaters: Schouwburg Odeon Blijmarkt 25, Zwolle

Homefront: in Concert is een show over liefde, strijd, thuis en hoop. De klank zal een mix zijn van rock, pop, metal en elektronische muziek. Door de combinatie van onverwachte melodieën, harmonieën, timide woorden en film belooft het een unieke ervaring te worden. 

Over het concert

Tijdens de show wordt het 'concept album' Homefront integraal ten gehore gebracht in de stijl van de jaren '70 waarin het 'concept album' door bands zoals Pink Floyd, Genesis en Camel hoogtij beleefde. Daarnaast wordt het thuisfront ook op andere muzikale manieren belicht.  

De plek die achterblijft als je vertrekt, maar waar je altijd naar verlangt. De plek die je ondersteunt, hoe ver je ook van huis bent. De plek die je soms mooier inbeeldt dan dat hij werkelijk is, maar ook de plek die er altijd voor je zal zijn. Want de mensen die je bij je draagt, de gedachten die je hebt, de emoties van gister, vandaag en morgen en de herinneringen die jou maken wie je bent, vormen je eigen thuisfront. Misschien is het de plek waar je wil dat vrede heerst, maar misschien is thuis wel de enige plek die het waard is om voor te vechten. 
 

Bandleden:


Brendan Smyth 
Bart Nonkes  
Ole Smith 
Leon Blokzijl 
Florian van de Belt 

Deelnemende studenten

Florian van de van de Belt

Disciplines

Muziek

Ook interessant