With a little help from my Friends

Docent Muziek
Zwolse theaters: Theater de Spiegel Spinhuisplein 14, Zwolle

Bouke Ansing presenteert: With a Little help from my Friends! Een orkestrale reis met vrienden onder begeleiding van Soul, Pop en Funk. 

De Beatles zeiden het al en Joe Cocker bevestigde het, zonder vrienden kom je nergens. In de voorstelling With a Little Help from my Friends verzamelt producent en artistiek leider Bouke Ansing al zijn muzikale vrienden om zich heen om samen met een 50-koppig orkest te laten zien wat er zo mooi is aan muziek maken met een enorme groep vrienden. Een orkestrale reis met vrienden onder begeleiding van pop, funk en soul muziek. Zet u schrap om weggeblazen te worden door 50 waanzinnige muzikanten met muziek van onder andere Phil Collins, Chaka Khan en Stevie Wonder.

Bouke Ansing is producent, dirigent en arrangeur in het muzikale circuit. In de afgelopen jaren heeft hij meegewerkt aan verschillende projectorkesten als het Nederlands Studenten Jazz Orkest (2019/2021/2022), Zomerorkest Nederland (2019/2021/2022) en het ArtEZ Poporkest (2021 – heden). Voor deze voorstelling heeft Bouke uit al deze verschillende orkesten zijn vrienden bij elkaar geroepen op samen meet 50-koppig orkest te vormen wat pop, funk en soul muziek speelt.

Vanuit Stichting Het Gilde Live Zwolle produceert Bouke samen met Florian van de Belt en Aart de Gier muzikale projecten die live muziek promoten met oog op jong talent en kwaliteit. Denk hierbij aan het ArtEZ Poporkest, Pop-up Baroque maar ook de reguliere programmeringen bij studentencafé Het Vliegende Paard, Stadsstrand Blue Bayou en Klassiek op Zondag in het Academiehuis.

Deelnemende studenten

Docent Muziek Zwolle 2022

Disciplines

Muziek , Docentopleidingen

Ook interessant