ArtEZ graduates poster

ArtEZ Art & Design Zwolle | Graduates 2020

Animation Design Comic Design Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Docent Beeldende Kunst en Vormgeving deeltijd Graphic Design Illustration Design INterieurarchitectuur Interieurarchitectuur Interieurvormgever Kunsteducatie
Academiehuis-Grote Kerk Grote Markt 18, Zwolle
ArtEZ graduates poster

Graduates 2020 toont het afstudeerwerk van oud-studenten van ArtEZ Academie voor Art & Design Zwolle uit 2020. Door de coronapandemie was het toen niet mogelijk om een fysieke afstudeertentoonstelling te realiseren, maar nu exposeren ze met twee jaar extra ervaring. De expositie gaat over het beeldende werk van een select aantal oud-studenten die beeldende en verhalende kwaliteiten hebben opgedaan tijdens hun studie en de periode tot nu.

Wat is er gebeurd met de graduates uit 2020, hoe heeft de wereld buiten de academie hun beeldende ambities beïnvloed en waarom exposeren ze nu twee jaar later vol enthousiasme? Ontmoet de Graduates van 1 t/m 10 juli in de Grote Kerk!

Finals 2022

 Kom ook van 1 t/m 10 juli langs tijdens de finals expositie bij de Academie voor Art & Design Zwolle om het afstudeerwerk van de huidige lichting te bewonderen.

Ook interessant