Endperformance

Endperformances ArtEZ Bachelor of Dance

ArtEZ Onderlangs 9, Arnhem ArtEZ Theatrium Zaal 1
Endperformance

Maak kennis met een nieuwe generatie dansers!

De eerste-, tweede- en derdejaars studenten van de ArtEZ Bacheloropleiding Dans presenteren zich in bestaande en nieuwe choreografieën van o.a. Astrid Boons, Eldad Ben Sasson en Fernando Troya.

De derdejaars dansstudenten van ArtEZ staan voor het laatst gezamenlijk op het podium. Volgend schooljaar vliegen zij uit: met een laatste stage lanceren ze hun carrière als danskunstenaar. In deze eindvoorstelling krijgen de studenten de kans om met toonaangevende internationale choreografen te werken, die bijzondere creaties maken.

Choreografieën: derdejaars studenten

Eldad Ben Sasson reist de wereld rond als choreograaf, dansleraar en performer. Samen met de studenten maakte hij een nieuwe choreografie. Ook de Belgische performer en choreograaf Astrid Boons presenteert nieuw werk in samenwerking met de ArtEZ-studenten. Belichaming, geheugen en identiteit zijn terugkerende onderwerpen in haar werk. Het derde nieuwe werk, Monster Piece, is gemaakt door derdejaars studenten Roni Yaacobi en David Feenstra. Tot slot presenteren de studenten een reprise van Soft Space Gone Hard van de Spaanse choreograaf Fernando Troya.

Choreografieën: eerste- en tweedejaars studenten

De studenten presenteren zichzelf in choreografieën door Emio Greco | Pieter C. Scholten, Robin Nimanong, Jean Abreu en Rodrigo Loureiro.

Laat je verrassen en ontdek de toekomst van de dans!

Data & tickets

10 Juni, 20:00   |  Livestream

11 Juni, 14:00   |  ArtEZ, Arnhem

11 Juni, 20:00   |  ArtEZ, Arnhem

16 Juni, 20:00   |  LUX, Nijmegen

18 Juni, 20:15   |  Stadstheater, Arnhem

25 Juni, 19:00   |  Korzo, Den Haag

Disciplines

Dans

Ook interessant